استفاده عربستان و امارات از هواپیماهای بدون سرنشین چینی در حمله به یمن

موسسه جینز IHS Jane’s متخصص امور نظامی و دفاعی از کاربرد هواپیماهای بدون خلبان چینی توسط عربستان و امارات در حمله به یمن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری المام نت، این پایگاه این اطلاعات را در ماه جاری در جلسه شورای آتلانتیک در آمریکا کشف شد. 
جیمز جونز ژنرال آمریکایی بازنشسته که مشاور امنیتی پیشین دولت آمریکاست و اکنون در شورای آتلانتیک کار می‌کند گفت: هواپیماهای بدون خلبانی که امارات در یمن استفاده می‌کند چینی است زیرا ابوظبی در کسب موافقت آمریکا برای دستیابی به هواپیماهای بدون خلبان واشنگتن شکست خورد.
«نواف عبید» مشاور پیشین سفیر عربستان در لندن و واشنگتن گفت: این مساله حقیقت دارد و عربستان به هواپیماهای بدون خلبان چینی پس از اینکه نتوانست نوع آمریکایی آن را به دست آورد، دست یافت. 
جونز گفت: مشکلی بزرگ در خصوص روش و سرعت کمک‌های نظامی آمریکا به هم‌پیمانانش وجود دارد. 
باری بافیل مدیر مرکز اسکو کرافت وابسته به شورای آتلانتیک با تایید گفته‌های جونز گفت: همه شریکان حاشیه خلیج فارس آمریکا اسلحه آمریکایی می‌خواهند اما دستیابی به سلاح آمریکایی بسیار سخت است مثل وقتی که انسان دنبال جواهرات اصلی می‌گردد و بدلی نصیبش می‌شود؛ این تشبیهی است که کشورهای حاشیه خلیج فارس برای خرید هواپیماهای بدون خلبان چینی به جای آمریکایی دارند.
این پایگاه به امضای قرارداد عربستان با شرکت سیکور اسکای لوکهید مارتین آمریکایی برای خرید ۱۰ بالگرد نوع سی هوک به ارزش ۱۴۵.۱ میلیون دلار اشاره کرد و گفت: قرار است قرارداد دیگری در خصوص سامانه‌هایی که با بالگردها مرتبط است منعقد شود. 
دولت آمریکا با قرارداد بزرگ شامل فروش لوزام یدکی و موشک به ارزش ۱.۹ میلیارد دلار به عربستان موافقت کرد.
عربستان به همراه برخی کشورهای عربی و با پشتیبانی آمریکا از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده‌ای را علیه یمن آغاز کرد تا «عبد ربه منصور هادی» رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور را به حاکمیت باز گرداند و از قدرت گرفتن انقلابی‌های یمن که امنیت شهرهای این کشور را تأمین می‌کنند، جلوگیری کند.
تاکنون بیشتر تاسیسات زیربنایی، خدماتی، بیمارستان‌ها و مدارس و حتی منازل مردم این کشور مورد حملات جنگنده‌های کشورهای ائتلاف قرار گرفته که بر اثر آن هزاران یمنی از جمله صدها زن و کودک شهید، زخمی و آواره شدند.
دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.