همکاری «جی هفت» برای حل مشکلات سوریه و مقابله با بحران‌های جهانی

وزیران آموزش و پرورش عضو هفت کشور صنعتی موسوم به «جی هفت» در توکیو متعهد شدند که با یکدیگر در زمینه مقابله با بحران های جهانی و کمک به مشکلات سوریه همکاری کنند.

 وزیران آموزش و پرورش این گروه در نشست دو روزه خود که شب گذشته «یکشنبه» پایان یافت، همچنین بر مهار بحران فقر و کمک به پناهجویان تاکید کردند.
آنان در نشست خود که در شهر «کوراشیکی» در منطقه «اوکایاما» در غرب ژاپن برگزار شد، خاطرنشان کردند که باید از ابزار تعلیم و تربیت برای پیشبرد صلح در جهان استفاده کرد.
به جز وزیران آموزش و پرورش کشورهای عضو این گروه شامل آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس، ژاپن ، ایتالیا و کانادا نمایندگانی از اتحادیه اروپا هم حضور داشتند تا بحران پناهجویان را با اعضای گروه مورد بحث و بررسی قرار دهند.
آنان همچنین بیانیه مشترکی منتشر کردند که در آن آمده است باید به سوریه کمک کرد تا از بحران خارج شود در غیر این صورت حضور بیشتر پناهجویان مشکلات بیشتری برای اروپا پدید خواهد آورد.
تارنمای «ژاپن نیوز» امروز گزارش کرد که در اجلاس در باره افراط گرایی نیز بحث و تبادل نظر شده و همه اعضا تاکید کرده اند مسائلی از این دست با آموزش و پرورش قابل مهار است.
مبارزه با افراط گرایی، مقابله با بحران پناهجویی و سرازیر شدن سیل آوارگان و جنگ زدگان از سوریه به اروپا، بهبود استانداردهای زندگی، کمک به سوریه برای خروج از بحران و فقرزدایی از جمله اهم مسائل مورد بحث وزیران گروه هفت بوده است.
وزیران آموزش و پرورش این گروه همچنین در بیانیه خود بر افزایش فرصت های آموزشی برای همه جوانان در سراسر دنیا بدون در نظر گرفتن موانع اقتصادی و جنسیتی تاکید کرده و آن را یک حق همگانی دانسته اند.
«هیروشی هاسه» وزیر آموزش و پرورش ژاپن امروز گفت که باید در زمینه توسعه علم ریاضی و علوم برای همه جوانان از جمله آنها که در مناطق محروم هستند، ‌تلاش کرد.
قرار است این بیانیه در اختیار سران «جی هفت» قرار گیرد که نشست آنان طی روزهای ۲۶ و ۲۷ می (۶ و ۷ خرداد ماه) در منطقه «میه» ژاپن و با میزبانی «شینزو آبه» نخست وزیر این کشور برگزار می شود.
وزیران آموزش و پرورش این گروه همچنین توافق کردند تا نشست سال آینده خود را در کشور ایتالیا برگزار کنند.
«جی ۷» یا «گروه هفت» متشکل از آمریکا، انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ژاپن، حدود ۵۰ درصد اقتصاد جهان را در اختیار خود دارند.

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.