فناوری بلوتوث به کمک بیماران مبتلا به دیستروفی عضلانی می‌آید

پزشکان برای کمک به یک کودک ۳ ساله انگلیسی به نام «استنلی نیومن» که مبتلا به بیماری تحلیل رفت عضلانی یا همان دیستروفی عضلانی مادرزادی است یک دستگاه ویژه طراحی کرده‌اند که می‌تواند وضعیت ضربان قلب او را در هر لحظه به پزشکان نشان دهد.

گفتنی است، این دستگاه شامل یک دستگاه مونیتور ضربان قلب است که مجهز به فناوری بلوتوث بوده می‌تواند به ارسال داده برای پزشکان بپردازد.
بررسی‌ها نشان می دهند، بیماری دیستروفی عضلانی باعث ضعف و ناتوانی و از کار افتادن تدریجی عضلات و بروز معلولیت ذهنی و جسمی در افراد شده و به دنبال پیشرفت آن سبب نارسایی قلبی و حتی مرگ بیمار می‌شود.
پدر و مادر این کودک که خواهان کنترل دقیق اعمال حیاتی کودک خود بودند او را به کشور اسپانیا منتقل کرده و در آنجا پزشکان این ایمپلنت هوشمند را زیر قفسه سینه او نصب کرده‌اند.
براساس آمارها بیماری دیستروفی عضلانی بر روی ۴۰۰ کودک در کشور انگلستان تا به حال اثر گذاشته است.
پزشکان بیماری دیستروفی را غیر قابل درمان معرفی کرده و میانگین امید به زندگی در مبتلایان به این بیماری را از ۳۰ سال فراتر نمی‌دانند.
بر اثر بیماری دیستروفی، فیبرهای عضلانی دچار نابودی شده و با بافت‌های چربی جایگزین می‌شود.
نوزادان بدنیا آمده با این بیماری معمولا از مشکلات گفتاری رنج می‌برند و نیز دچار ضعف جسمی هستند.
پزشکان در اسپانیا از طریق اینترنت به بررسی وضعیت قلب این کودک در سه سال آینده می پردازند و در صورت بروز هر نوع ناهنجاری می‌توانند سریعا اقدامات درمانی نجات بخش را انجام دهند.

 

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.