وزیر دارایی انگلیس: امکان رسیدن به توافق برد – برد با اتحادیه اروپا وجود دارد

فیلیپ هاموند وزیر دارایی انگلیس در اظهارات که روز چهارشنبه منتشر شد، با بیان اینکه برخی از محافظه‌کاران مخالف اتحادیه اروپا درصدد از بین بردن هرگونه توافقی با بروکسل درارتباط با برگزیت هستند، عنوان کرد: امکان رسیدن به یک توافق برد – برد با این اتحادیه وجود دارد.

 نشریه ایندیپندنت با اشاره به سفر هاموند به هند، نوشت: وزیر دارایی انگلیس در جریان این سفر گفت که محافظه‌کاران بدبین به اتحادیه اروپا در حال توطئه‌چینی برای نابود کردن هرگونه شانس رسیدن به توافق در ارتباط با برگزیت هستند.
ایندیپندنت افزود: این اظهارات هاموند متعاقب اظهارات اخیر بوریس جانسون وزیر خارجه و دیوید دیویس وزیر برگزیت کابینه ترزا می صورت می‌گیرد که بیان داشتند، نرسیدن به یک توافق در مورد برگزیت، برای بریتانیا یک فاجعه شمرده نمی‌شود.
این نشریه نوشت: هاموند گفت: قطعاً برخی افراد در هر دو طرف هستند که خواهان رسیدن به توافق نیستند، آنها خواهان ادامه همکاری ویژه با اتحادیه اروپا همان‌ طور که ترزا می نخست‌وزیر در نامه‌اش ( به دونالد توسک رییس شورای اروپا) به آن اشاره داشته است، نمی‌باشند.
ایندیپندنت افزود: به گفته وزیر دارایی انگلیس بروز تنش‌ها در جریان مذاکرات در پیش رو به‌رغم اینکه ترزا می خواهان رسیدن به بهترین توافق ممکن برای بریتانیا در زمان ترک اتحادیه اروپا است، تقریبا قطعی است.
به نوشته ایندیپندنت، وزیر دارایی انگلیس در همین حال گفت: من روشن کرده‌ام که هدف بریتانیا به‌عنوان یکی طرف مذاکره‌کننده رسیدن به توافق است و آنچه من از هم‌قطارانم در اتحادیه اروپا شنیدم، آنها نیز چنین هدفی را دنبال می‌کنند.
هاموند افزود: احتمال رسیدن به یک توافق برد – برد وجود دارد و من نمی خواهم در این خصوص بدبین باشم . من فکر می کنم ما می توانیم به این توافق برسیم.
اظهارات هاموند در حالی صورت می گیرد که دونالد توسک رییس شورای اروپا یازدهم فروردین ماه گذشته و دو روز پس از اعلام رسمیترزا می در خصوص خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، ضمن انتشار پیش‌نویس راهبرد این اتحادیه برای مذاکرات دوساله برگزیت با انگلیس، گفت رویکرد بروکسل در این مذاکرات تنبیهی نخواهد بود.
دونالد توسک در جریان یک نشست خبری در مالت گفت که مذاکرات برگزیت با انگلیس بدون شک دشوار خواهد بود اما وی امیدوار است که تمامی طرف‌ها رویکردشان در این مذاکرات مثبت باشد.
رییس شورای اروپا در این نشست خبری گفت که رویکرد ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در مذاکرات رویکردی تنبیهی نیست و برگزیت پیش ‌از این به‌تنهایی رویکردی تنبیهی( برای انگلیس) داشته است.
پیش نویس ارایه شده از سوی دونالد توسک قرار است در نشست سران ۲۷ عضو اتحادیه اروپا که انتظار می رود در اواخر آوریل برگزار شود، به بحث گذاشته خواهد شد.
«ترزا می» نخست وزیر انگلیس نهم فروردین ماه با ارسال نامه ای به دونالد توسک رییس شورای اروپا در مورد فعال کردن ماده ۵۰ پیمان لیسبون، رسما خروج بریتانیا از اتحاد اروپا را کلید زد.
مردم بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز، ایرلندشمالی) در روز ۲۳ ژوئن ماه جولای ۲۰۱۶ ( سوم تیرماه ۱۳۹۵) با شرکت در همه‌پرسی رأی به خروج از اتحادیه اروپا دادند.
در همه‌پرسی ۲۳ ژوئن ( سوم تیرماه ) ۵۱.۹ درصد مردم بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا و ۴۸.۱درصد آنها به ماندن در این اتحادیه رأی دادند.

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.