پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده/ رگبار و رعدوبرق در این استان‌ها

سازمان هواشناسی کشور ضمن تشریح وضعیت جوی استان‌های مختلف از تداوم رگبار و رعدوبرق در برخی از نقاط خبر داد.

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: با گذر متناوب امواج تراز میانی از نیمه شمالی کشور یکشنبه (۱۸ خرداد) در شرق سواحل دریای خزر شامل مازندران و گلستان، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران و سمنان، شمال اصفهان، شرق یزد، شمال کرمان و سیستان و بلوچستان و در کل منطقه خراسان در بعضی ساعات افزایش ابر رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد در برخی مناطق مرکز و نوار شرقی کشور وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک است.

وی ادامه داد: دوشنبه(۱۹ خرداد) این وضعیت در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین به البرز و تهران و در استان مازندران ادامه خواهد داشت و در مناطقی از شمال غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در همدان، مرکزی و قم همچنین در نیمه شمالی اصفهان، غرب یزد، ارتفاعات کرمان رگبار و رعد و برق پراکنده گاهی وزش باد شدید و خیزش گردوخاک رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: سه شنبه (۲۰ خرداد) علاوه بر این مناطق در نیمه شمالی خراسان رضوی و خراسان شمالی نیز رگبار رخ می‌دهد. چهارشنبه (۲۱ خرداد) در ارتفاعات واقع در شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، مازندران، گلستان و نیمه شمالی خراسان رضوی افزایش ابر گاهی رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: پنجشنبه (۲۲ خرداد) در شمال غرب کشور، گیلان و مازندران، قزوین، البرز و تهران و در نیمه شمالی همدان مرکزی و قم در برخی ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: از بعد از ظهر دوشنبه و روز سه شنبه در غرب و جنوب غرب کشور پدیده گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان طی سه روز آینده تنگه هرمز ، دریای عمان و دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۹ خردادماه) کمی ابری و قسمتی ابری و وزش باد، به‌تدربج افرایش ابر  گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی سه شنبه (۲۰ خردادماه) کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد، در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۱۹ و ۲۰ خردادماه) اهواز با بیشینه دمای ۴۴ و ۴۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۷ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مرکز استان‌ است.

دیگر مطالب

Comments are closed.