رئیس قوه‌قضاییه: آقایی که از مسئولان سابق بوده، ۵۰ حرف خلاف واقع علیه قوه‌ قضاییه زد/ ادعای مردمی‌بودن و از پشت به نظام خنجر زدن!

رئیس قوه‌ قضاییه گفت: در درون کشور کسانی علیه قوه‌ قضاییه و مسئولان این دستگاه دروغ‌هایی را می‌گویند، آقایی که در چند دقیقه صحبت کردند و از مسئولان سابق بوده، ۵۰ حرف خلاف واقع علیه قوه‌ قضائیه گفته است.

آیت‌‌الله صادق آملی‌لاریجانی در همایش بسیج حقوقدانان گفت: برحسب شرع و قانون اساسی قوه‌ قضاییه مسئولیت سنگینی دارد و قانون اساسی نیز نظارت‌های عمده‌ای را بر دوش این قوه قرار داده از جمله احیای حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم که از وظایف سنگینی است که بر عهده قوه‌قضاییه گذاشته شده است؛ بنابراین دستگاه قضایی رکن مهم و اثرگذاری است و تخریب رکن این نظام چه معنایی دارد؟ شما هجمه‌ها را ببینید.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز فرموده‌اند که شما هر چقدر قاطعانه بایستید هجمه‌ها بیشتر می‌شود. ایشان یک بار در دیدار با مسئولان قضایی بیان کردند که این هجمه‌ها ثمره ایستادگی‌تان است، دشمن بیرونی کار خودش را می‌کند، تخریب‌ها بوده و حالا هم هست، در حالی که جمهوری اسلامی به لحاظ اجرای همین حقوق بشر از تمام منطقه پیشتازتر است؛ چرا که ما در منطقه کشورهایی را داریم که در طول عمر حکومت‌شان رای‌گیری ندیده‌اند. این در حالی است که در جمهوری اسلامی هر دو سال یک بار انتخابات داریم، در بحرین نیز مردم برای داشتن حق رای می‌جنگند.
رئیس دستگاه قضایی تاکید کرد: در درون کشور کسانی علیه قوه‌ قضاییه و مسئولان دستگاه قضایی دروغ‌هایی را می‌گویند و این دستگاه را تخریب می‌کنند. آقایی که در چند دقیقه صحبت کردند و از مسئولان سابق بوده، ۵۰ حرف خلاف واقع علیه قوه‌ قضاییه گفته است، چرا؟ متاسفانه توجه نمی‌کنند که خیانت به جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: انسان ادعای مردمی و پشتوانه مردمی داشته باشد و اینطور از پشت به نظام جمهوری اسلامی خنجر بزند، آیا این قابل قبول است؟
او در ادامه با بیان اینکه آرمان‌های انقلاب اسلامی در واقع آرمان اسلام است، اظهار کرد: همان‌گونه که بنیانگذار انقلاب اسلامی، امام راحل(ره) پیش از انقلاب و در جریان انقلاب مکرراً اشاره فرمودند: اصل این نظام، اسلام و طریقه انبیای الهی، خصوصاً پیامبر اعظم اسلام نبی اکرم (ص) است.
رئیس قوه قضاییه افزود: جهان‌بینی اسلامی و فکر اسلامی، بنیان حرکت انقلابی مردم ما بود و همین مطلب در قانون اساسی و خصوصاً در مقدمه آن به‌طور صریح انعکاس پیدا کرده و در آن‌جا مذکور است که مواضع فکری و جهان‌بینی اصیل اسلامی، مسیر حرکت انقلابی و تکامل این مسیر بوده است.
وی ادامه داد: مقصود از این حرکت انقلابی این است که انسان با ارزش‌های والای الهی رشد پیدا کند؛ استعدادهایش شکوفا شود و رشد و تکامل انسان در مسیر اخلاق الهی باشد که این امر در مقدمه قانون اساسی منصوص است و انعکاس‌دهنده ماهیت حرکت انقلابی مردم ماست.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه یک انقلابی با چنین آرمان‌هایی تحقق و بعد هم در قانون اساسی ساختار حقوقی پیدا کرد، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران برخاسته از این قانون اساسی، یک نظام یکتایی است وگرچه وقتی قوانین اساسی در هر جای دنیا نوشته و به رأی گذاشته می‌شود، طبیعتاً یک نظام سیاسی را تشکیل خواهد داد، با این وصف نظام جمهوری اسلامی یک نظام یکتای سیاسی است.

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.