سید حسن هاشمی: حضور در انتخابات وظیفه دینی و ملی است

وزیر بهداشت با دعوت از اقشار مختلف جامعه برای حضور پرشور در انتخابات اظهار کرد: اسفندماه، زمان انتخابات است و امیدوار هستیم که مردم به وصیت امام(ره) و سفارش رهبر انقلاب عمل کرده و در انتخابات ایفای نقش کنند.

دکتر سید حسن هاشمی در مراسم افتتاحیه بیمارستان کارون گتوند اظهار کرد: حضور در انتخابات یک وظیفه دینی و ملی است.
وی ادامه داد: به فرموده امام خمینی(ره) یوم‌الله تنها ۲۲ بهمن نیست و باید چشمانمان را باز کنیم و تا جای ممکن در خدمت مردم باشیم و در جهت رفع مشکلات آنان تلاش کنیم.
هاشمی افزود: جای خوشحالی دارد که در جمهوری اسلامی ایران برای اراده مردم سازوکاری در قالب انتخابات تعریف شده و همه مسئولان کشور از جمله مقام معظم رهبری، رییس جمهور و روسای دیگر قوا و همچنین نمایندگان مجلس به صورت وابسته و مستقیم و از طریق اعمال اراده مردم و رای آنان انتخاب می‌شوند.

کشور به ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی نیاز دارد
هاشمی در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهم‌ترین مشکل بهداشتی و درمانی کشور، عدم توجه به بهداشت عمومی توسط دستگاه‌های بیماری‌زا است. این در حالیست که تامین سلامت در کشور به کمک همه دستگاه‌های اجرایی نیازمند است و سهم وزارت بهداشت در تامین سلامت مردم حداکثر ۲۰ درصد و سهم سایر دستگاه‌ها ۸۰ درصد است.
وی با بیان این‌که به عنوان مثال در استان خوزستان مجموعه نفت، صنعت فولاد و پتروشیمی همگی می‌توانند مشکلاتی ایجاد کنند و موجب بیماری شوند، افزود: حتما باید طرح‌های توسعه موجود در کشور پیوست سلامت داشته باشند.
هاشمی با اشاره به پدیده ریزگردها و تاثیر آن بر سلامت مردم اظهار کرد: در این موضوع نیز گرفتار بی‌تدبیری کشورهای منطقه و تصمیمات گذشته هستیم و بنابراین وزارت بهداشت نمی‌تواند با علت این پدیده برخورد کند و تنها به معلول آن می‌رسد. مردم نیز در خواست‌هایی دارند و این درخواست‌ ها، حق آنها است.
وی با اشاره به مشکلات ارتباط بین کادر پزشکی و مردم بیان کرد: این موضوع شامل دو بخش است؛ یک بخش آن فرهنگی است که همه رسانه‌ها و دست اندرکاران باید در جهت ارتقای فرهنگ عمومی جامعه تلاش کنند ولی متاسفانه شاهد بی‌اخلاقی‌های مداوم نسبت به بزرگان و طبقات موثر اجتماعی از جمله جامعه پزشکی بوده‌ایم.
هاشمی افزود: بخش دیگری از مشکلات این ارتباط نیز ناشی از رابطه مالی میان پزشک و بیمار است که اگر نقش بیمه در این میان درست شود، این رابطه قطع خواهد شد و مطمئن باشید که همه مردم و جامعه پزشکی نیز از آن راضی خواهند بود.
وی ادامه داد: به هر حال این دو بخش فرهنگی و مالی، رابطه بین کادر پزشکی و مردم را مخدوش کرده است. بار سیاسی نیز به آن اضافه شده است به گونه ای که رسانه ها به دلیل دسترسی کمتر به صنوف دیگر، بیشتر به گروه پزشکی دسترسی دارند و توجه می کنند.
وزیر بهداشت گفت: برخی نیز متاسفانه از التهابی که این موضوع در جامعه دارد سوءاستفاده می کنند، سریال می سازند و مطالب دیگری علیه جامعه پزشکی مطرح می کنند که این امر به نفع سلامت مردم نیست.
وی با اشاره به کمبود تخت های بیمارستانی در سطح کشور بیان کرد: در ۳۰ سال گذشته می توانستیم تخت های مورد نیاز در کشور را بسازیم و تخت های فرسوده را جایگزین کنیم ولی این کار عملی نشد.
هاشمی ادامه داد: سالانه ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ تخت تحویل می شود و امیدوار هستیم که با برنامه های پیش رو ظرف هشت سال آینده بتوان کمبودها رفع کرد چرا که کشور به ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی نیاز دارد.
وزیر بهداشت با اشاره به پروژه های درمانی در خوزستان گفت: در دو شهر شوش و شوشتر ساخت بیمارستان آغاز شده ولی سرعت مطلوبی ندارد و باید تلاش کرد که ظرف دو سال کار ساخت این بیمارستانها پایان یابد. همچنین در دزفول کار بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی آغاز شده است.
وی با اشاره به وضعیت طرح تحول سلامت در استان خوزستان گفت: متاسفانه در استان به علت کمبودهای شدید آغاز کار با مشکلات بسیاری مواجه بود. با این حال باید انصاف داشت و دید تیمی که حضور داشتند به چه صورت به وظایف خود عمل کردند که از نظر من خوب عمل کردند.
 

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.