رحمانی فضلی: تلاش داریم حق کسی درانتخابات ضایع نشود / رکورد نام نویسی نشان دهنده امید مردم به نطام است

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور گفت: برای پیگیری صلاحیت داوطلبان در انتخابات مجلس شورای اسلامی بیش از ۲۰ ملاقات داشتم، دیروز نیز شخصا خدمت رهبری رسیدم و گزارش دادم و با ایشان مشورت کردیم و تلاش ما این است که حق کسی مبتنی بر قانون ضایع نشود.

عبدالرضا رحمانی فضلی روز چهارشنبه در دومین همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور افزود: ما در مقطع مهمی از سیاست داخلی یعنی انتخابات قرار داریم که در این مقطع، ارزش صد چندان پیدا کرده است؛ در شرایطی که موضوعات منطقه ای حاد داریم و از طرفی نیز توفیقاتی که ما در مذاکرات هسته ای به همت دکتر روحانی داشتیم و با تدبیر و همت تحت رهنمودهای رهبری بدست آوردیم.
وزیر کشور گفت: امیدواریم با فراهم شدن بسترهای قانونی انتخاباتی آزاد، سالم باشکوه داشته باشیم.
وی افزود: رکورد نام نویسی برای انتخابات نشان دهنده امید مردم به نطام، حکومت و دولت است.
وزیر کشور با بیان اینکه در مقطع مهمی از موضوع سیاست داخلی یعنی بحث انتخابات قرار داریم افزود: با وجود شرایط و موضوعات منطقه ای حاد که دخالت های بیگانه در منطقه، جریان های انحرافی و وهابیت، دخالت کشورهای مرتجع در منطقه و تهدیدها در منطقه زیاد شده است، انتخابات در این مقطع ارزش صدچندان پیدا کرده است.
رحمانی فضلی اضافه کرد: از طرف دیگر توفیق کشور در مذاکرات را داشتیم با همتی که رئیس جمهوری با تدبیر و دقت و استفاده از تجربه عظیم در این شرایط داشتند و گروه مذاکره کننده زیر نظر رهبری و حمایت ایشان شکل گرفته و جامعه در شرایط بسیار امیدوار، بانشاط و باانگیزه قرار دارد و باید در این مقطع از تاریخ انقلاب که شر بزرگی را از کشور راندیم قدردان این توفیق الهی باشیم. باید شکرگزار باشیم و بتوانیم شرایط مطلوب و مناسبی را برای انقلاب رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه نزدیک ترین حادثه در سیاست داخلی که می تواند تعیین کننده باشد موضوع انتخابات است، گفت: امید است با فراهم شدن بستر رقابت سالم، آزاد و قانونی انتخابات باشکوهی داشته باشیم و یکبار دیگر اقتدار داخلی خود را مبتنی بر وحدت، انسجام ، قانونگرایی و امید به آینده دولت به نظام به اثبات برسانیم.
وزیر کشور گفت: کارها قرین به توفیق در سیاست داخلی برای دولت بوده و با تمام نهادهای مرتبط با انتخابات به ویژه شورای نگهبان هماهنگی لازم را داشتیم و در ثبت نام، رکورد بالایی را ثبت کردیم که نشان دهنده انگیزه، علاقه و امید مردم به نظام و کشور و آینده آن است.
رحمانی فضلی با بیان اینکه اعتمادسازی خوبی در انتخابات انجام شده است افزود: در یک هزار و ۶۳ هیات اجرایی با هماهنگی خوب و کمترین اختلاف نتایج خوبی در تایید صلاحیت ها حاصل شد. حدود ۱۰ هزار نفر از ثبت نام شده ها که ۸۳ درصد را تشکیل می دادند و باید تایید می شدند. فقدان سابقه داشتیم. برخی افراد انصراف دادند، برخی رد صلاحیت شدند و عده زیادی تایید شدند و هیچ گونه اعتراضی در این مرحله از طرف افراد، اشخاص و گروه های سیاسی نداشتیم.
وزیر کشور با اشاره به ملاقات خود با رهبر معظم انقلاب و ارائه گزارش و مشورت در این ملاقات افزود: با شورای نگهبان هم نشست هایی داشتیم و همه فعالیم و تلاش می کنیم تا مبتنی بر قانون، حق کسی ضایع نشود.
رحمانی فضلی با اشاره به نام نویسی افزون بر ۱۲ هزار نفر در انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اینهایی که ثبت نام کردند نخبگان سیاسی و کسانی هستند که خود را در معرض انتخابات قرار می دهند و حق کسانی که رد صلاحیت شده اند این است که تحقق حقوق خود را در چارچوب قانون پیگیری کنند.
وزیر کشور افزود: این ۱۲ هزار نفر باید احساس کنند که حقوقشان در چارچوب قانون محقق شده و ما تلاش خود را در وزارت کشور انجام می دهیم.
رحمانی فضلی تاکید کرد: رئیس جمهوری هم در چارچوب اختیارات خود موضوع را پیگیری می کند و گرایش عمومی شورای نگهبان این است و آقای جنتی هم نظر مثبتی داشتند که برای اعتراض کنندگان در فرایند منطقی توام با رایزنی های مشترک به فضای برسیم که کاملا اقنایی و مناسب باشد.
وزیر کشور تاکید کرد: استانداران و فرمانداران در موضع گیری ها و اظهارنظرهای خود نهایت دقت را داشته باشند.
رحمانی فضلی همچنین به مساله برجام اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در چارچوب نظرات خود در مساله برجام به اقتصاد مقاومتی، مدیریت حوزه اقتصادی و تلاش همگانی برای تحقق اهداف ناشی از آن تاکید داشته اند که بخش اعظم این کار در استان ها بر عهده فرمانداران و استانداران است که باید در بسیج منابع مدیریت و ساماندهی امکانات و استفاده مناسب از ظرفیت ها و بالا بردن بهره وری و سرمایه گذاری تلاش کنند.
وزیر کشور ادامه داد: توفیق برجام یک توفیق عظیم سیاسی تاریخی بود که نتایج آن باید در روند کلی کشور، زندگی مردم و توسعه کشور مشهود باشد.
رحمانی فضلی در پایان خاطرنشان کرد: امید است که همه در فراهم سازی یک رقابت سالم و منطقی که مسابقه خیرات است تلاش کرده و شاهد سرافرازی نظام و ملت باشیم.

سخنان استانداران

استاندار مازندران نیز در این همایش ضمن تبریک سرانجام خوش برجام که با تدبیر و عقلانیت و دیپلماسی به دست آمد، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست های دولت تعامل با همسایگان بوده ما تبادل نظر و رفت و آمدهای منطقه ای را دنبال و پروتکل های همکاری بین همسایگان را منعقد کردیم 
ربیع فلاح افزود: استان مازندران یکی از قطب های کشاورزی به شمار می آید و در حوزه مرکبات و آبزیان نیز یکی از استان های رده اول کشور است ولی متاسفانه به رغم وجود پتانسیل ها و ظرفیت های بسیار در استان هنوز مجوز صادرات به روسیه را نگرفته ایم.
وی گفت: خوشبختانه از امروز موضوع مجوز صادرات لبنیات به روسیه حل شد که ما در این زمینه با شرکت های مختلفی رایزنی کرده ایم همچنین در بحث کشت فراسرزمینی، قراردادی با آستاراخان بسته ایم و در این زمینه فعالیت هایی را دنبال می کنیم.
ربیع فلاح ادامه داد: همچنین زیرساخت های مربوط به ظرفیت بنادر را افزایش داده ایم و امیدواریم روند توسعه صادرات در مازندران با توجه به اجرای برجام توسعه یابد.
استاندار هرمزگان هم گفت: اقتصاد ایران در دهه های گذشته به صادرات نفت خام وابستگی داشته اما تحریم های ظالمانه اقتصادی و کاهش قیمت نفت نشان داد برای درآمد ارزی کشور باید چاره اندیشی کرد.
جادری ادامه داد: براساس سند چشم انداز و سیاست های اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است تنوع بخشی به اقتصاد در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه طی سال های اخیر گام هایی برای همکاری اقتصادی با دیگر کشورها برداشته شده اظهار داشت: ۱۷ استان کشور با احتساب استان فارس جزو استان های مرزی محسوب می شود. با ۱۶ کشور همسایه هستیم .
جادری گفت: ۳۶ میلیون نفر از جمعیت کشور در استان های مرزی ساکن هستند که روابط محکمی با استان های مرزی دارند اما متاسفانه بالاترین نرخ بیکاری مربوط به این استان ها است و از ۶۴ بازارچه مرزی نیز دو سوم غیرفعال هستند.
استاندار هرمزگان همچنین با بیان مسائل و مشکلات موجود در استان های مرزی پرداخت و خواستار رفع این مشکلات شد.
استاندار لرستان نیز در این همایش گفت: اجرای برجام فصل نوینی ایجاد کرده که باید در مسائل اقتصادی خود را نشان دهد و منجر به رونق اقتصادی شود.
بازوند به وجود برخی موانع بر سر رونق اقتصادی اشاره کرد و خواستار واگذاری برخی اختیارات اقتصادی به استانداران کشور شدو گفت: به ظرفیت های راکد و تعطیل شده استان ها باید توجه شود.
استاندار لرستان همچنین خواستار این شد که بانک های خصوصی سپرده های استانی را در اقتصاد استان سرمایه گذاری کنند.
استاندار یزد نیز در این همایش گفت: سرمایه گذاری های انجام شده مستلزم پشتیبانی ازبرخی سرمایه گذاری به بهرداری رسیده و یا در حال بهره برداری است که با مشکل نقدینگی مواجه هستند. پشتیبانی از سرمایه گذاری از ضرورت هاست که دولت باید توجه لازم به آن داشته باشد.
میرمحمدی ادامه داد: ما باید انگیزه لازم را برای سرمایه گذاران ایجاد کنیم و فرصت های سرمایه گذاری در استان ها نیز احصا شود.
رشیدیان استاندار خراسان رضوی نیز در این همایش به برخی مسائل و مشکلات در حوزه بانک ها به خصوص موسسات غیرمجاز اشاره کرد و گفت: با توجه به انحرافی که در گذشته در استان های مختلف در حوزه بانک ها پیش آمده بود ضرورت داشت چارچوبی برای رفع انحراف چیده شود.
استاندار خراسان در ادامه تاکید کرد: باید به نیاز بانک ها بعد از اجرای برجام توجه داشته باشیم.

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.