سیاست مدیریت شهری در بلندمرتبه سازی باید اصلاح شود

رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران با انتقاد از ساخت و ساز برج های تهران در کوچه ها و معابر کوچک، گفت: سیاستی که مدیریت شهری در ساخت وساز بلندمرتبه ها در پیش گرفته، نادرست است و باید اصلاح شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، حبیب الله بیطرف درباره اثرپذیری آلودگی هوای تهران از برج سازی های منطقه ۲۲ این کلانشهر افزود: بیشتر مدیران شهری مانند مدیران دولتی بر این باورند که بلندمرتبه سازی بر آلودگی هوا تأثیر زیادی دارد اما آنچه مدیران شهری بر آن معترضند، میزان و درصد آلایندگی بلندمرتبه ها بر هوای تهران است.
وی یادآورشد: در جلسه دی ماه امسال در شورای عالی شهرسازی و معماری مقرر شد میزان دقیق اثرگذاری برج های منطقه ۲۲ تهران با استفاده از یک مدل دقیق ریاضی و محاسباتی و قراردهی شرایط فعلی تهران در موقعیت های مختلف جوی مانند شدت و ضعف جریان هوا، برآورد شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران با بیان اینکه جانمایی بلندمرتبه های تهران مغایر اصول علمی و شهرسازی است، گفت: در یک پهنه شهری، بلندمرتبه ها باید یک جایگاه مشخص داشته باشند و نمی توانند به صورت نامنظم و پراکنده در شهر توزیع شوند؛ بویژه استقرار برخی بلندمرتبه ها در معابر کوچک و بن بست جای سؤال و تأمل دارد.
وی ادامه داد: اگر اصول شهرسازی رعایت می شد و بلندمرتبه ها در سطح شهر پراکنده نبودند، به طور قطع اکنون شاهد این وضعیت آب و هوایی در تهران نبودیم.
به گزارش ایرنا، کارشناسان معتقدند که بلندمرتبه سازی در تهران سبب شده سرعت وزش بادهای غربی و شمال – جنوب در ۱۰ سال گذشته تا یک متر بر ثانیه کاهش یابد. بررسی گزارش ایستگاه های هواشناسی در سطح شهر تهران در ۶۰ سال گذشته نیز نشان می دهد سرعت وزش بادهای غربی و شمال – جنوب که از ویژگی بادهای تهران است، همواره روند نزولی داشته است.
دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.