رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌‌بار : میوه قاچاقی داریم چون خریدار دارد + نرخ انواع میوه

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار در پاسخ به دلیل فروش میوه‌های قاچاق در بازار با وجود تولید مناسب و مشابه داخلی گفت: متقاضی خرید این میوه‌های خارجی در بازار مصرف وجود دارد.

​حسین مهاجران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: میوه‌های داخلی قیمت مناسبی در بازار مصرف دارند و نوسان آن‌چنانی ندارند.
وی افزود: میان میوه‌های مصرفی مردم در میادین مرکزی میوه و تره‌بار تنها قیمت لیموترش، نارنگی و پیاز بالا است که قیمت محصول پیاز تا چند روز آینده با آمدن تولیدات جدید کاهش می‌یابد.
رئیس اتحادیه فروشندگان  میوه و تره‌بار ادامه داد: در حال حاضر هر کیلوگرم پیاز در میادین مرکزی میوه و تره‌بار هزار و ۴۰۰ تا هزار و ۸۰۰تومان و سیب‌زمینی ۶۰۰ تا هزار، خیار هزار و ۵۰۰ تا ۳هزار تومان و گوجه‌فرنگی ۸۰۰ تا هزار و ۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.
دلیل افزایش قیمت نارنگی
مهاجران خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه برداشت نارنگی شمال به پایان رسیده است و این محصول کمتر به بازار عرضه می‌شود و نارنگی جنوب بی‌رقیب مانده است هرکیلو از این محصول ۶ تا ۸هزار تومان به فروش می‌رسد.
وی تصریح کرد: قیمت پرتقال نیز کماکان با توجه به فراوانی عرضه این محصول در بازار ارزان است به‌طوری که هر کیلوگرم پرتقال شمال هزار و ۵۰۰ تا ۳هزار تومان، پرتقال جنوب ۲هزار تا ۲هزار و ۵۰۰ تومان و پرتقال جنوب کوهستان ۵هزار تا ۵هزار و ۵۰۰ تومان و لیموترش ۵هزار و ۵۰۰ تا ۶هزار تومان به فروش می‌رسد.
قیمت میوه‌های پرمصرف قاچاق
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار با اشاره به اینکه میوه‌های خارجی قاچاق به‌وفور در بازار کشور مشاهده می‌شود، افزود: هر کیلوگرم نارنگی پاکستانی حدود ۴هزار و ۲۰۰ تومان، لیموترش پاکستانی ۱۰هزار تومان و پرتقال مصری ۶هزار تومان به فروش می‌رسد.
مهاجران اظهار کرد: در حال حاضر میوه‌های دیگری حتی میوه‌های غیرفصل خارجی مانند: هلو و آلوی  ترکیه، گلابی چینی و انگور شیلی به‌صورت قاچاق در بازار عرضه می‌شود.
تقاضا توجیه فروش میوه قاچاق
این مقام مسئول در حوزه خرده‌فروشی میوه و تره‌بار در پاسخ به این سؤال که چرا این میوه‌های خارجی با وجود ممنوعیت ورود به کشور در بازار عرضه می‌شود، گفت: متقاضی خرید این میوه‌های خارجی در بازار مصرف وجود دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وضعیت تولید مرکبات در سال جاری مناسب و اصطلاحاً سال آور آن است به‌طوری که میزان تولید مرکبات بیشتر از نیاز بازار مصرف است و قیمت فروش این محصول برای باغدار به‌صرفه نیست. در چنین شرایطی ما شاهد آن هستیم که پرتقال مصری یا نارنگی پاکستانی، کماکان در بازار مصرف عرضه می‌شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان  میوه و تره‌بار همچنین با اشاره به انجام عملیات ذخیره سازی میوه برای ایام پایانی سال، گفت: ذخیره سازی میوه برای شب عید کماکان درحال انجام است و منتظر اعلام سیاست‌های دولت در این زمینه هستیم.
دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.