حضور گسترده مردم در راهپیمایی نویددهنده شرکت حداکثری در انتخابات است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور گسترده مردم کرج در راهپیمایی امروز گفت: این حضور آگاهانه پیام‌آور این نکته است که مردم در پای صندوق‌های رای نیز حضور گسترده و مشارکت حداکثری دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی امروز در جمع خبرنگاران با تقدیر از حضور گسترده مردم کرج در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: حضور گسترده و کم‌نظیر مردم و‌ مسئولین در راهپیمایی امروز مشاهده شد.
وی افزود: بنا به سخنان استاندار البرز حضور گسترده مردم در راهپیمایی امروز  تجربه جدیدی در راهپیمایی‌های برگزار شده بود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردم شریف شهرستان کرج امروز مشارکت گسترده‌ای در راهپیمایی داشتند و این جای تقدیر و قدردانی دارد .
حجت الاسلام ابوترابی با بیان اینکه قطعا این حضور داری پبام‌های مهمی است، گفت: این حضور آگاهانه پیام‌آور این نکته است که مردم در پای صندوق‌های رای نیز حضور گسترده و مشارکت حداکثری دارند.

دیگر مطالب

Comments are closed.