زنان باردار خطر آلودگی هوا را جدی بگیرند

مسئول درمان مرکز درمان ناباروری رویش هلال احمر ایران با اشاره به آسیب‌های گسترده آلودگی هوا بر افراد گفت: زنان بادار همچون سالمندان و کودکان باید درهنگام بروز آلودگی از حضور درمحیط باز خودداری کنند.

دکترمرضیه شیوا روز شنبه با اشاره به این که عوارض آلودگی هوا تنها به آسیب رساندن به ریه و دستگاه تنفسی محدود نمی‌شود، افزود:علوفه‌هایی آلوده که دام‌ها از آن تغذیه می‌کنند و سپس انسان‌ها از گوشت آن می‌خورند می‌تواند سبب نازایی زنان و مردان شود.
وی در ادامه با اشاره به بیماری آندومتریوز که منجر به نازایی و مشکلات در دستگاه تناسلی زنان می‌شود، اظهارکرد: آلودگی هوا می‌تواند دلیل بروز این بیماری در میان زنان باشد.
شیوا در ادامه یکی دیگر از عوارض آلودگی هوا در شهرهای بزرگ را افزایش غلظت خون در زنان باردار اعلام کرد و افزود: افزایش غلظت خون سبب فشار بر روی قلب، ریه و کلیه می‌شود که برای جنین خطرساز است.
این پزشک متخصص همچنین درباره دیگر مضرات غلظت خون در زنان باردار تاکید کرد: این غلظت خون سبب فشار به روی جفت و در نتیجه تغذیه نامناسب جنین می‌شود.
شیوا زایمان‌های زودرس را یکی دیگر از نتایج آلودگی هوا در میان زنان باردار دانست و گفت: نوزاد متولد شده از زایمان زودرس می‌تواند دچار مشکلات و نارسایی‌ها زیادی باشد.
این متخصص زنان و نازایی بیان داشت: در هنگام بروز آلودگی هوا نه تنها سالمندان و کودکان بلکه زنان باردار نیز باید به جد مراقب سلامتی خود و نوزادشان باشند.
این پزشک متخصص زنان و نازایی در ادامه با اشاره به این که زنان در طول دوران بارداری باید از حضور در محیط که دارای آلودگی هوا هستند، خودداری کنند، افزود: البته شرایط جسمانی زنان باداری که در معرض آلودگی قرار می‌گیرند بر آسیب‌هایی که می‌پذیرند بسیار تاثیرگذار است.
دیگر مطالب

Comments are closed.